• Ik doe nu een gift

Ik doe een gift

Een gift is een snelle en makkelijke manier om patiënten en hun familie te steunen. Je kiest zelf waar je gift naartoe gaat. Dat maakt de impact van jouw steun tastbaar en concreet.

Ik doe nu een gift

Fiscaal attest:
ontvang tot 45% van je gift terug

Voor giften van 40 euro en meer per jaar krijg je van ons automatisch een fiscaal attest. Je kan tot 45% van je giften aftrekken van je belastingen. Zo kost een gift van 100 euro eigenlijk maar 55 euro. En een gift van 40 euro kost je in werkelijkheid 22 euro.

Steun rechtstreeks een project

Dimpnafonds zet in op meerwaarde voor patiënten en bezoekers van Ziekenhuis Geel. We willen hen nét dat tikkeltje meer geven dan een gewoon ziekenhuisbezoek.

De komende jaren willen we met jouw steun een aantal projecten realiseren. Patiënten terug op de been helpen met ‘real life’ revalidatie in een uitdagende buitenomgeving, de pijn en angst bij kinderen verminderen door hun verbeelding en fantasiewereld aan te spreken in een nieuw kinderziekenhuis, extra comfort en een warme omgeving voor kankerpatiënten… En ook extra aandacht voor zorgverleners die traumatische ervaringen meemaken in hun strijd tegen COVID-19.

Ik heb een gift gedaan voor de strijd tegen COVID-19. Het Dimpnafonds steunen, dat is voor mij warmte, heel veel kracht, interesse en oprechte aandacht. Ik steun met een glimlach, maar ook soms met pijn als ik denk aan de zorgverleners en patiënten die het zo moeilijk hebben. Steun is het allermooiste als ik het kan geven aan een ziekenhuis dat er één met een hart wil zijn.

Dana P. uit Geel
With your consent, we’d like to use what is called “cookies” in order to understand how users interact with our website and improve it.