• Ik doe nu een gift

Ik zamel geld in

Wil je zelf in actie komen en geld inzamelen voor het Dimpnafonds? Dat kan! Je kan een concert organiseren, een wandeling of een quiz. Je kan ook geld inzamelen voor de geboorte van je kind, je pensioenfeest of huwelijksjubileum. Of noch bloemen noch kransen, als eerbetoon aan een overleden persoon.

Zo kan je het Dimpnafonds of een specifiek project dat je nauw aan het hart ligt steunen. 

Organiseer zelf een actie

Wil je een evenement organiseren en zo geld inzamelen? Je kan een benefietconcert organiseren, een fietstocht, een wandeling, een spaghetti-avond, een quiz, een taartenslag of wafelenbak…

Wij helpen je graag. Wij zetten jouw actie in de kijker via onze communicatiekanalen en zorgen ervoor dat de giften bij het juiste project terechtkomen. Tijd voor actie?

Contacteer ons

Mijn grootvader lag in quarantaine in Ziekenhuis Geel door het coronavirus. Door jullie goede zorgen is hij er bovenop gekomen! Hiervoor wilden we graag iets terug doen. Mijn dochter kwam met het idee van een fotozoektocht. We vragen elke deelnemer om een vrije gift te doen. Alle opbrengst gaat naar het Dimpnafonds.

Kevin W. uit Geel

Een belangrijk moment in je leven

Wil je iets geven aan het Dimpnafonds bij een belangrijke of ingrijpende gebeurtenis in je leven? Vier je binnenkort de geboorte van een kind, je verjaardag, huwelijk of pensioen? Je kan je vrienden en familie oproepen om een gift te doen aan Dimpnafonds.

Ook wanneer je afscheid moet nemen van iemand of een dierbare persoon herdenkt, kan je zijn of haar herinnering in leven houden door een gift te doen aan Dimpnafonds. Zo kan je jouw omgeving vragen om een gift te doen in plaats van bloemen en kransen te geven.

Wil je een belangrijk levensmoment aangrijpen om giften in te zamelen? Neem dan even contact met ons op. Zo helpen we jou met hoe je dit het best communiceert naar je genodigden en zorgen wij ervoor dat de giften bij het juiste project terechtkomen. 

  • Unieke mededeling bij giften

    We spreken samen een specifieke mededeling af. Zo kunnen we giften die toekomen op het rekeningnummer van Dimpnafonds, toewijzen aan jouw actie. We kunnen je dan ook laten weten hoeveel je hebt ingezameld.

  • Fiscaal attest

    Als jij, je gasten of je deelnemers een fiscaal attest willen ontvangen, doe dan rechtstreeks een gift aan Dimpnafonds. Enkel giften op ons rekeningnummer komen in aanmerking voor een fiscaal attest.

    Let op: als jij het geld inzamelt en dan doorstort naar Dimpnafonds, dan komen de meeste giften van anderen. Je krijgt dus geen fiscaal attest voor het ingezamelde bedrag.

With your consent, we’d like to use what is called “cookies” in order to understand how users interact with our website and improve it.