Veelgestelde vragen

Wanneer je dit jaar 40 euro of meer geeft, ontvang je volgend jaar een fiscaal attest. Dit geeft je recht op een belastingvermindering tot 45% van je gift(en), volgens de voorwaarden in artikel 145/33 WIB 92.

Jouw gift komt terecht op de rekening BE53 0689 0926 1253 van Dimpnafonds vzw. Alle giften die op dit rekeningnummer toekomen (hiertoe behoren ook de online giften), zijn bestemd voor Dimpnafonds vzw.

Natuurlijk! Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, contacteer dan Ann Van Hulle, dagelijks bestuurder van Dimpnafonds vzw. Stuur een e-mail naar info@dimpnafonds.be of bel haar op 014 577 335. Je kan ook een brief sturen per post naar Dimpnafonds, J.B. Stessensstraat 2, 2440 Geel.

Jouw persoons- en giftgegevens worden enkel en alleen bewaard om je op de hoogte te houden van onze activiteiten en om je een fiscaal attest te kunnen bezorgen. We geven ze niet door aan derden. Je kan altijd vragen om je gegevens aan te passen conform de wet op de gegevensbescherming. 

Alle informatie kan je nalezen in onze privacyverklaring. Heb je hier vragen over? Stuur dan een mailtje naar info@dimpnafonds.be.