• Ik doe nu een gift

Over ons

Dimpnafonds is een vzw die patiënten en hun familie, vrienden en omgeving ondersteunt in Geel en de ruimere Kempenregio.

We willen nét dat tikkeltje extra zorg en aandacht geven aan een patiënt en zijn of haar familie: een aangenamer verblijf, een betere levenskwaliteit, een glimlach of troost in moeilijke tijden… De beleving van de patiënt staat centraal. We willen dat die warm, betrokken en op maat is. Dankzij filantropie helpen we Ziekenhuis Geel om méér te geven dan wat louter aangeboden wordt door een klassiek ziekenhuis.

Visie

Een warme zorg en beleving voor patiënten en hun naasten, die verder gaat dan wat een klassiek ziekenhuis aanbiedt.

Missie

We willen meerwaarde creëren voor patiënten, hun familie en bezoekers in de regio door een warme zorg op maat te bieden, dicht bij huis. Een zorg met een hart, die de patiëntenbeleving extra kleur geeft.

Waarden

  • Menselijk: de mens staat centraal, zowel patiënten en hun familie als medewerkers. Iedereen werkt met passie en biedt warme zorg met een hart, authentiek en op maat. Ook onze schenkers tonen hun warm hart. 
  • Betrokken: we willen dat iedereen zich betrokken voelt. Van patiënt en familie tot zorgverleners, medewerkers, buurtbewoners en schenkers. 
  • Transparant: we zijn transparant over onze werking en financiën. We bieden kwaliteit en meerwaarde aan patiënten en schenkers. 
  • Regionaal: we bieden warme zorg voor de regio Kempen. 

Met jouw steun kan Ziekenhuis Geel extra meerwaarde creëren voor mensen in nood, van jong tot oud. Zo help je elke patiënt terug op de been, letterlijk én figuurlijk. Je zorgt voor een warme zorg dicht bij huis, op maat van de patiënt. Een zorg met kleur en met een hart. En je zorgt ook voor een warm en waardig afscheid als er geen andere uitweg meer is. Elk leven telt, groot of klein, oud of jong.

Ethisch charter

Als goed doel doet Dimpnafonds aan fondsenwerving en zamelen we dus geld in om onze visie en missie te kunnen realiseren. We hanteren hierbij gedragsregels. Ze zijn onze verbintenis naar jou toe als schenker.

> Klik hier en download ons publiek ethisch charter

With your consent, we’d like to use what is called “cookies” in order to understand how users interact with our website and improve it.