• Ik doe nu een gift

Revalidatietuin al officieel geopend

Woensdagavond 14 juli 2021 hebben we de nieuwe revalidatietuin van Ziekenhuis Geel al officieel ingehuldigd en in gebruik genomen. Geels burgemeester Vera Celis en Veronique Luyten, adjunct-diensthoofd van het revalidatiecentrum en bezielster van de tuin, mochten het lint doorknippen. In afwachting van het definitieve welkomstbord, dat nog in aanmaak is, werd er alvast een tijdelijk bord ingehuldigd door Jean Pierre Willems, algemeen directeur van Spronken Orthopedie. Dit bedrijf financiert het grootste deel van de tuin. Er waren ook verschillende patiënten aanwezig die demonstraties gaven op het parcours.

Acteur Chris Willemsen mocht als eerste de tuin uitproberen. Ook de regionale tv kwam langs. Je vindt hier de reportage van RTV.

Wil je meer weten over de revalidatietuin? Wil je een gift doen voor de laatste fase van de tuin? Hier vind je alle info: dimpnafonds.be/project/revalidatietuin

With your consent, we’d like to use what is called “cookies” in order to understand how users interact with our website and improve it.