• Ik doe nu een gift

Bobbejaanland-mascottes bezoeken kinderziekenhuis Geel

Op woensdag 20 april gingen kinderen massaal buiten ravotten tijdens de Buitenspeeldag. Maar voor de jonge patiënten op de kinderafdeling van Ziekenhuis Geel was dat niet zomaar mogelijk. Om hen toch een plezante dag te bezorgen, kwamen Bobbejaanland-mascottes Bobbie en Jody hen opfleuren met een bezoek.

“Dit was een zeer leuk initiatief voor de kindjes op onze afdeling. Het heeft hun dag zeker opgefleurd. Elk kind verdient een Buitenspeeldag, ook al is het dan op een andere manier”, vertelt An Geboers, hoofdverpleegkundige van de Geelse kinderafdeling.

“We wilden het dit jaar eens over een andere boeg gooien en de kinderen verrassen die heel graag buiten willen spelen, maar dat door omstandigheden niet kunnen. Dit was een mooie kans om de jonge patiëntjes een hart onder de riem te steken”, zegt Peggy Verelst, commercieel en creatief directeur van Bobbejaanland.

With your consent, we’d like to use what is called “cookies” in order to understand how users interact with our website and improve it.